Bachata Paks | Salsa Vagabundo

Bachata Paks

A bachata szenvedélyes érzékisége magával ragdó, mindkét fél számár hamar élvezhetővé válik.

Bachata tanfolyam Pakson

Végre elindult a Bachata oktatás Pakson is. Az környéken élők számára lehetővé vált, hogy megtanulják ezt magas lángon égő, szenvedélyes és izgalmas páros táncot. Amennyiben még nem próbáltad, kár tovább késlekedni, hiszen a Bachata alapjai viszonylag könnyen elsajátithatóak, jóllehet magas szintetn táncolni rendivül nehéz. Szenvedélyes érzékisége magával ragdó, mindkét fél számár hamar élvezhetővé válik és ilyen módon gazdagitja tánctudásunkat, táncos kreativitásunkat. Bachatázni azért jó, mert jó érzés, emellet, kivülről néve sem utolsó látvny. A dallamos ritmikus lüktetés mely hamisitatlan karib-tengeri hangulattal támad a hanszórókból, kellemes érzéssel tölti el a táncost, miközen a parketten megfogalmazza a zene által keltett érzéshulámokat. Méltán népszerű ez a műfaj és hódit mind népesebb rajongótábort ország, Európa és világszerte.

Helyszín

KVINT Rendezvényszervező Központ Paks

7030 Paks, Dózsa György út 66.
Egy ház, ahol kicsik és nagyok egyaránt elfoglalhatják magukat. Legyen szó táncról, énekről vagy szülinap szervezésről, itt megtalálod. A legkisebbeket interaktív zenés foglalkozás és bábjáték, a felnőtteket pedig jazz estek várják.
Webhely Útvonal
Saját események

Azok számára akik a fesztivál hangulatot túlzsáfoltnak és erőteljesnek találják, számos kiváló lehetőség nyílik a kisebb közösségi szerveződések vagy tánchétvégék alkalmával. Mindegy, hogy az ember a párjával, egyedülállóként keresi fel ezeket az alkalmakat, mindenki megtalálja a magának való társaságot és ebből a Salsa Vagabundo is igyekszik jócskán kivenni a részét.

Vagabundo események

Vélemény

Bálint nagyszerű tanár! Hatalmas energiával veti bele magát az órákba! Nagyon sokat tanultam tőle és tanulok is a mai napig!

Bálint nagyszerű tanár! Hatalmas energiával veti bele magát az órákba! Nagyon sokat tanultam tőle és tanulok is a mai napig!

Kipróbáltam magam a társastáncban és a néptáncban is. De úgy éreztem valami még hiányzik.Én 3 évvel ezelőtt ismerkedtem meg, Bálint által a salsával. A kezdeti nehézségek után úgy éreztem, hogy kinyílik előttem a világ! Megtaláltam azt ami hiányzott! Minden óra, minden buli olyan mintha egy másik világ részese lennék! Úgy érzem ilyenkor önmagam lehetek! Nincsenek korlátok, minden érzésemet átadhatom a táncnak! Ehhez még hozzáadódik a nagyszerű társaság az órákon, együtt örülünk a sikereinknek és együtt küzdünk az új figurákkal! Mindezt Bálint szárnyai alatt! Mindenkire figyel és segít! Egy kicsit megmutatja azt is, hogy nem minden fekete és fehér! Azt, hogy nem csak a táncban hanem a mindennapjaidban is képes vagy fejlődni! Nem tudom, hogy csinálja de hihetetlen módon tud motiválni minden embert! Abszolút ki tudok kapcsolni az órákon, addig eltűnnek a mindennapi problémák! Feltöltődöm energiával és még a világot is szebbnek látom! Leírhatatlan örömöt okoz nekem a tánc, a salsa a bachata és a kizomba is!

De nem kell nekem hinni! Menny el egy órára és tapasztald meg saját magad! 😉

Simon Anett

További vélemények

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)