Bachata Paks | Salsa Vagabundo

Bachata Paks

A bachata szenvedélyes érzékisége magával ragdó, mindkét fél számár hamar élvezhetővé válik.

Bachata tanfolyam Pakson

Végre elindult a Bachata oktatás Pakson is. Az környéken élők számára lehetővé vált, hogy megtanulják ezt magas lángon égő, szenvedélyes és izgalmas páros táncot. Amennyiben még nem próbáltad, kár tovább késlekedni, hiszen a Bachata alapjai viszonylag könnyen elsajátithatóak, jóllehet magas szintetn táncolni rendivül nehéz. Szenvedélyes érzékisége magával ragdó, mindkét fél számár hamar élvezhetővé válik és ilyen módon gazdagitja tánctudásunkat, táncos kreativitásunkat. Bachatázni azért jó, mert jó érzés, emellet, kivülről néve sem utolsó látvny. A dallamos ritmikus lüktetés mely hamisitatlan karib-tengeri hangulattal támad a hanszórókból, kellemes érzéssel tölti el a táncost, miközen a parketten megfogalmazza a zene által keltett érzéshulámokat. Méltán népszerű ez a műfaj és hódit mind népesebb rajongótábort ország, Európa és világszerte.

Helyszín

KVINT Rendezvényszervező Központ Paks

7030 Paks, Dózsa György út 66.
Egy ház, ahol kicsik és nagyok egyaránt elfoglalhatják magukat. Legyen szó táncról, énekről vagy szülinap szervezésről, itt megtalálod. A legkisebbeket interaktív zenés foglalkozás és bábjáték, a felnőtteket pedig jazz estek várják.
Webhely Útvonal
Saját események

Azok számára akik a fesztivál hangulatot túlzsáfoltnak és erőteljesnek találják, számos kiváló lehetőség nyílik a kisebb közösségi szerveződések vagy tánchétvégék alkalmával. Mindegy, hogy az ember a párjával, egyedülállóként keresi fel ezeket az alkalmakat, mindenki megtalálja a magának való társaságot és ebből a Salsa Vagabundo is igyekszik jócskán kivenni a részét.

Vagabundo események

Vélemény

Noémi, a salsa tanárunk a szívét-lelkét beleadja, ő igazán egy olyan táncos, aki képes átadni a tudását és a tánc szeretetét.

Nálunk az egész család imád táncolni! Egyszerűen, ha megszólal a zene, mi mindig mozgunk rá. Én jártam aerobikra, társas táncra, és körülbelül 4-5 évvel ezelőtt találkoztam először a salsával és rögtön a szívem csücske lett. Szeretem, mert szabad, kötetlen, hangulatjavító, érzéki és forró. Olyan energiákat szabadít fel bennem, amitől eltűnik a stressz, a feszültség. Amikor meghallom a salsa zenét, akkor nem is a fülemmel hallom, hanem inkább a testemmel. Erre vagy pontosabban ilyen fajta boldogságérzésre szerintem minden embernek szüksége van, nekem a tánc adja meg azt, hogy teljesen el tudom magam engedni.

Szerintem a kubai salsa érzését legjobban egy gyakorló órán vagy egy kötetlen salsa bulin lehet átélni, ezért, ha szeretnél egy teljesen új élményben részesülni, vagy ha szeretnéd, hogy a megjelenésed és a kedved gyökeresen átformálódjon, akkor találnod kell időt arra, hogy el gyere egy ilyen alkalomra. Itt Dunaújvárosban, ahová én járok Noémi, a salsa tanárunk a szívét-lelkét beleadja, ő igazán egy olyan táncos, aki képes átadni a tudását és a tánc szeretetét.

Ráczné Bogdán Erika

További vélemények

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)