Elérhetőségek | Salsa Vagabundo

Hogyan találsz meg minket?

Hívj - írj emailt - írj üzenetet a Facebook-on - gyere oda a meghirdetett események helyszínére, buliba és érdeklődj személyesen, ezek mind kitűnő válaszok erre az egyszerű kérdésre - hogyan vehetnéd fel velünk a kapcsolatot? - egyszerűen, válaszd a neked tetsző opciót, ne késlekedj!

Markóth Bálint

Telefonos vagy e-mailes megkeresést követően vegyél részt egy próbaórámon.

Órarend

Informálódj a foglalkozások időpontjáról, menetéről és vágj bele amint lehet.

Elérhetőség

Telefonon egész nap elérhető vagyok. Amennyiben mégsem tudom felvenni, visszahívlak.

Mivel a munkám során rengeteg az utazás, ennél fogva benne van a pakliban, hogy egy nem fogadott hívás mégis elkallódik, így kérlek amennyiben komoly a szándékod próbálkozz újra, vagy írj a Facebookon.

Fontos! - Aki úgy gondolja, néha napján lejön táncolgatni, azt sajnálattal ki kell, hogy józanítsam. Az alapok elsajátítása után, minden óra olyan mint egy - egyre izgalmasabb - folytatásos film sorozat. Nem lehetséges az alkalmi időszakos fejlődés, mert csoportot hátráltatná. Nem kötelező táncolni, ha nem gondolod komolyan inkább bele se vágj. Tanfolyamaink minimum és maximum létszám kerettel működnek.

Telefonon keresnél? +36 (30) 653 7337

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)