Magán táncórák | Salsa Vagabundo

Magán táncórák

Haladj saját tempóban akkor, amikor neked jó, gyakorolj, fejlődj, amiben csak szeretnél!

Rádszabott óra

Lemaradtál, vagy éppen inkább előnyre tennél szert?! Mindkettőre megoldást jelenthet. A készségek rádszabott ütemű fejlesztése kimondottan áldásos hatású lehet akár sietnél akár lassítanál a tempón.

Párral jönnél?

Szeretnél kizárólag a pároddal tanulni, erre a Salsa Vagabundo-nál csak magánóra keretében tudunk lehetőséget biztosítani! Megtanítunk táncolni a kedveseddel, élvezhetitek a táncot otthon, vagy buliban.

Styling

Saját készségeidet fejlesztenéd a maximumra, hogy mindenki csak ámuljon, hogy ezt meg hol tanultad?! Számodra is van egy kézenfekvő megoldásunk. Személyesen neked tartjuk az órát, így a saját ütemedben fejlődhetsz.

Szeretnél lehengerlő lenni?

Az egyéni tanulásnak rendkívüli előnye, hogy belőled hivatott kihozni a maximumot. Saját készségidet járathatod a maximumra, így te lehetsz a parketten az a táncos akit sokan ismernek már legalább látásból.

Magán táncórák

A magánóra kiemelkedő lehetőség azok számára, akik az órák ütemét keveslik.

Mivel csoportban mindenki együtt fejlődik, nyilván saját képességeinek megfelelően, amely függ táncos múltjától, nemétől, életkorától tanulni akarásától, vele együtt fejlődött testtudatától és mozgáskordinációjától, ennél fogva akadhat olyan aki élvezi az órák közösségi élményét emellett azonban úgy érzi, hogy fejlődhetne gyorsabban is. A lehetőségektől függően próbáljuk lehetővé tenni számukra a fejlődés lehetőségét.

A magánórákon tanáraink úgy veszik, hogy táncosaik dolgozni szeretnének ezért ne lepődj meg, ha nem csupán anyagiakban, de energiában, vagy éppen koncentrációban is költségesebb a csoportos foglalkozásokéinál. A magán órákon, a tanárnak lehetősége nyílik az egyénre szabott tempó meghatározására és ez alapján a dinamikusabb fejlődés válik lehetségessé. Legyen szó a táncos kreativitásáról, mozgásának gyorsaságáról, pontosságáról, vezetéstechnikájáról, figurakészletéről, vagy egyéni korlátainak leküzdéséről a magánóra látványos fejlődést tesz lehetővé, pároknak és egyéneknek egyaránt. Előzetes egyeztetést igényel, mind az oktató szabadideje, mind a helyszín bérlése szempontjából.

Csak mondd el, miben szeretnél fejlődni.

Dönthetsz arról is, hogy melyik műfajban szeretnél fejlődni és abban az irányban indulunk, hogy a legteljesebb mértékben kielégíthessük a felmerült igényt. Vedd fel a saját ritmusod és légy ellenállhatatlan a parketten!
Merevnek érzed magad?

Az élet szinte minden területén előnyt jelent az ízületi lazaság, rugalmasság. Különleges gyakorlatok segítenek hozzá, hogy elérd az általad elérhető maximumot. Ilyen formán nem csak lazább, leszel, de sokkal inkább ura a mozdulataidnak is. Kevés mozgás-szervrenszerrel foglalkozó orvost találnánk aki azt mondaná, hogy a tánc ne lenne jótékony hatással szinte valamennyi betegségre.

Miért nincsenek táncórák délelőtt / hétvégén?

Egyedi időpontokban is tudjuk vállalni az oktatást magánórák keretében azonban ez természetesen részletes egyeztetést igényel a lehetséges, vagy kívánt oktatóval és az órai helyszínekkel kapcsolatban.

Gyorsabban haladnál?

Szertnél ütemesebben fejlődni, megtanulnád a mozdulatokat olyan mértékben, ahogy arra az órákon csak ritkán, vagy egyáltalán nincs lehetőség?! A magánóra a megoldás a problémádra!

Egyéniségre szabva

Megtanulhatod magánórák keretében, hogy neked melyik mozdulatok azok amelyeket a leginkább érzel a magadénak és azokat tökéletesítheted, gyakorolhatod szakértő segítségével. Oktatóink tapasztaltak lelkesek és mindenek előtt barátságosak. Nem csupán tánciskola vagyunk, hanem egy család mely összetartóan élvezi a tánc csodáját.

Szeretnéd meglepni a barátnődet?

Emlékszel mikor a legutóbb a párod szeretett volna táncolni egy esküvőn, vagy másik akár hétköznapi buliban...

...de te csak néhány ital után mertél táncolni (ha), és bár emlékei szerint egész jó érzés volt, de “nekem kell hozzá a pia” - felszólalással elpasszolod az egészet? Borzasztó rossz stratégia. Tanuld meg az alapokat, fejleszd magad és nézd meg milyen büszke a barátnőd/feleséged, hogy - bizony az a magabiztos józan táncos középen az az övé - el a kezekkel lányok!

Élvezd a csodálatot melyet akár néhány egyszerű technikával elsajátíthatsz, élvezd a táncolni nem tudó férfiak unottnak álcázott irígy pillantásait, miután az összes lány pirongva emlegeti, hogy na ez a pasi “tudja mitől döglik a légy”! Tedd meg az első lépéseket, szabadulj meg saját börtönödtől, légy büszke és szabad férfi aki két lábbal áll a földön, és semmi nem zökkenthet ki ebből a szerepből, különösen nem egy párductestű nimfa, aki parfüm felhővel próbál elkápráztatni minden arra járó matrózt. Egy idő után olyan mindennapossá válik, a gyönyörű kívánatos nők jelenléte és közelsége, hogy nem jössz zavarba egy újabbtól. Ez mindenképp előnyös hatása a táncok tanulásának. Amennyiben észrevétlenül akarsz sokat fejlődni, megteheted, hogy magánórához folyamodsz és válsz kimagasló táncossá, a kifejezetten rád szabott technikák, gyakorlatok és ismereteknek köszönhetően.

Vélemény

Ez egy más világ, csak veled foglalkoznak, a tánc olyan részletei tárulnak fel előtted, amire soha nem gondolnál.

Mindenki, aki legalább egyszer kipróbálta érzi, hogy táncolni jó. Nagyon jó. Sokfajta tánc létezik, de hozzám mind közül a kubai salsa, vagy, spanyolosan, a salsa cubana áll legközelebb. A rendkívüli zenei és mozgáskultúra az, ami leginkább megfogott benne. Ha valaki úgy dönt, hogy rendesen megtanul táncolni, általában beiratkozik egy kezdő tanfolyamra. Ezt tettem magam is. Elmentem a Salsa Vagabundo tánciskolába, hogy megtanuljam legalább az alapvető mozgásformákat, mozdulatokat, a helyes testtartást, mindent, amire egy lány felkéréséhez szükségem van Az elején persze egy kicsit félszeg voltam, ahogy mindenki más is, de ahogy a tudásunk nőtt, fokozatosan elhagytuk a gátlásokat és kezdtük egyre jobban élvezi a táncot.

Nem sok idő telt el és észrevétlenül befészkelte magát bennem a gondolat, hogy ennél még többet szeretnék, kialakult bennem az igény, a gyorsabb tanulásra, a magabiztosabb, elegánsabb mozogásra, egyáltalán, mindenre, amitől a tánc jobbá, szebbé, kellemesebbé válik. A lehetőség adott volt, megkértem az egyik tanárunkat, Noémit, hogy segítsen ebben és elkezdtem hozzá különórákra járni. Ez egy más világ csak veled foglalkoznak, a tánc olyan részletei tárulnak fel előtted, amire soha nem gondolnál. Megismered a távlatokat és lehetőségeket, kijavítják minden kis hibádat, megtanulod az apró kis fogásokat, a mozdulatsorok készségszintűvé válnak. Mikor idáig eljutsz, tánc közben a gondolatok kiröppennek a fejedből, csak te vagy, a partnered és a zene és a világ megszűnik körülötted. Ezt a lehetőséget és élményt kapod, ha így tanulsz. Ezen az úton járok, már látom, hogy messze még a vége, de egyáltalán nem bánom.

Mihaldinecz László

További vélemények

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)