Salsa Dunaújváros | Salsa Vagabundo

Salsa Dunaújváros

Régi álmunk vált valóra, mikor otthonunkban, Dunaújvárosban is elindítottok kubai salsa tanfolyamunkat.

Dunaújváros, szeretem

Dunaújváros a mi városunk. Itt nőttünk fel itt jártunk iskolába,szereztük az első barátokat, gyűjtöttük be az első emlékeket, nem véletlen hát, hogy a város táncos életének kiemelt jelentőséget tulajdonítunk. A társas szórakozások tekintetébenrási minőségváltozást él át Dunaújváros a Salsa-nak köszöhetően. A táncos közösség kialakulása, az itt szerveződő rendezvények, programok, bulik és csapatépítő szórakozási lehetőségek, nagy mértékben hozzá fognak járulni a város kulturális életének minőségbeli javulásához.

Dunaújvárosban tervezett programjaink között szerepelnek workshopok, melyek lehetővé teszik a normál heti rendszerességű órákon tanult ismeretek szélesebb körben történő kibővítését. Lehetőséget ad ez továbbá a készségek, zenei kompetenciák és karibi kultúrából eredő motívumok teljesebb megismerésére.

Lesznek bulik, melyek lehetőséget kínálnak az órákon és a workshopokon tanultak gyakorlatban történő alkalmazására, vagyis elérkezik az idő, hogy megmutassuk magunknak és a partnereknek, hogy mennyit is érünk. A Dunaújvárosi bulik hagyományteremtő erejűek. A vidám hangulat, a pörgős animációk, és a Ruedák teszik majd felejthetetlenné. A bulik végeztével minden táncos úgy megy haza, hogy a bőre alatt érzi azt a jól ismert, áhított bizsergést mely a karibi táncok forró hangulatából merít.

Helyszín

Optimal Energie Edzőterem Dunaújváros

2400 Dunaújváros, Béke tér 3.
Egy hely, ahol megtalálhatod a számodra optimális edzésformát. Légy fitt, érezd jól magad, vedd könnyedén a hétköznapi akadályokat és érd el a kívánt testalkatot!
Webhely Útvonal
Saját események

Azok számára akik a fesztivál hangulatot túlzsáfoltnak és erőteljesnek találják, számos kiváló lehetőség nyílik a kisebb közösségi szerveződések vagy tánchétvégék alkalmával. Mindegy, hogy az ember a párjával, egyedülállóként keresi fel ezeket az alkalmakat, mindenki megtalálja a magának való társaságot és ebből a Salsa Vagabundo is igyekszik jócskán kivenni a részét.

Vagabundo események

Vélemény

Aki még nem találkozott Bálinttal és a Salsa Vagabundoval, annak feltétlenül pótolni kell ezt a hiányt. Ő maga a kubai életöröm, a táncos szenvedély.

Kedves latin szívű ismerősök és ismeretlenek!

Aki még nem találkozott Bálinttal és a Salsa Vagabundoval, annak feltétlenül pótolni kell ezt a hiányt.

Ő maga a kubai életöröm, a táncos szenvedély.

Az órái rendkívül élvezetesek, tele vannak humorral, játékkal, amelyekből rengeteget profitálhat minden salsázni tanuló. Szeretem az alapos, részletes tanítást, amit tőle kapok. Minden diákra külön odafigyel, mindenkinek segít. A partnereivel figyelmes, udvarias, még nézni is gyönyörűség, ahogy a hölgyekkel bánik. A táncot különböző stíluselemekkel színesíti.

Kihagyhatatlan élmény volt, amikor Noémivel táncolni láttam őket, mert nem csak a parkettet szántották fel- ahogy Noémitől hallottam ❤ -, hanem Bálint arca a lelkemet is megmelengette. Bátran mondhatom, hogy sóvárogva várok minden alkalmat, amikor tanulhatok tőlük.

Iller Zsuzsanna

További vélemények

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Darálós WC Javítás

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.