Vagabundo események | Salsa Vagabundo

Vagabundo események

A Vagabundo közösség időről-időre programokkal és bulikkal áll elő. Ne maradj le!

Kirándulások

Az élet nem csak a táncról szól, a Vagabundok évente több közös kirándulást is szerveznek, amikor kikapcsolódhatnak vagy összejöhetnek a rég nem látott ismerősök.

Bulik

Igyekszünk a lehető legtöbb helyi bulit leszervezni azokban a városokban, ahol rendszeres Vagabundo tanfolyamok folynak, hogy a tanulóknak legyen lehetőségük az órákon kívül is tanulni.

Workshopok

Egy-egy hétvégén egész napos workshopokat tartunk a bulik előtt, hogy más táncstílusokba, vagy a magasabb szintű tánctechnikákba is belekóstolhassanak a Vagabundok.

Fesztiválok

Sokakat érdekelnek a nemzetközi fesztiválok, viszont egyedül körülményes és drágább az utazás és a szállás. Mi kisebb csoportokban járjuk a világ fesztiváljait.

Kirándulások és bulik

Azok számára akik a fesztivál hangulatot túlzsúfoltnak és erőteljesnek találják, számos kiváló lehetőség nyílik a kisebb közösségi szerveződések vagy tánchétvégék alkalmával.

A Salsa Vagabundo mindig szem előtt tartotta azt az igényt, hogy helyi bulikat szervezzen azokban a városokban, ahol az oktatások zajlanak. Ennek megfelelően időről-időre készülünk valamilyen bulival - legyen az tematikus nagyobb buli, vagy csak egy kis szombat esti kiruccanás.

Országos Vagabundo Party

Minden évben megrendezésre kerül ez a rendkívüli esemény, amikor az ország Vagabundói összegyűlnek és együtt buliznak.

Ilyenkor az összes Salsa Vagabundo diák és tanár egy fedél alatt éli át a tánc élményét. Ezeken a rendezvényeken lehetőségünk nyílik rá hogy megismerkedjünk a más városból érkező táncosokkal és együtt múlassuk át az éjszakát miközben új dolgokat tanulunk és fejlesztjük táncos készségeinket. A Salsa Vagabundo kiemelkedően fontosnak tartja a közösségformálást - egy összetartó közösség létrehozását. Új barátokra, ismerősökre, táncos társakra tehetünk szert így, lehetőségünk nyílik minél több partnerrel élvezni ezt a fantasztikus élményt amit a maga a tánc ad.

Érdemes ezekre a rendezvényekre időben regisztrálni, mivel ilyen módon kedvezményesebben juthatunk hozzá a belépőnkhöz és bebiztosíthatjuk helyünket az eseményen. Gyönyörű nők, sármos férfiak, kiváló zene és életre szóló emlékek teszik teljessé a rendezvényt. Az partyt minden évben több, mint egy hónappal a hétvége (mert ezek a bulik mindig hétvégéken vannak) előtt meghirdetjük, hogy legyen időnk összehangolni az eseményt az életünkkel.

Küldföldi fesztiválok

Közel végeláthatatlan a különböző színvonalon megrendezett fesztiválok sora, ahol a táncosoknak lehetőségük van a legelismertebb külföldi sztároktól tanulni.

Nemzetközi táncközösség

Bulik, etikett

Bulik alkalmával a táraságé és a jó hangulaté a főszerep. Vannak azonban írott és íratlan szabályok, melyek betartása nagy jelentőséggel bír a táncos eseményeken.

Bulik, etikett, fiesta!

Vagabundo Workshopok

Ezek a workshopok kiváló alkalmat biztosítanak arra hogy tudásunkat és technikákat a lehető legmagasabb szintre fejlesszük miközben remekül érezzük magunkat.

A hangulat magáért beszél ne hagyj ki egyetlen kínálkozó alkalmat sem! A Vagabundo workshopok alkalmával iskolánk tanárai tudásuk legjavát adva nyújtanak segítséget ahhoz, hogy nagy mértékben fejleszteni tudd képességeidet. És mindezt teszik úgy hogy a jó hangulatért garanciát vállalnak. A workshopok felépítése a következő: rendszerint bemelegítéssel kezdünk mely az adott stílust hivatott megalapozni. Ízületeket és izmokat bemelegítő gyakorlatok alapozzák meg t továbbiakban tanulandókat - mindezt megfelelő, dinamikusabb bemelegítő zenére.

Ezután általában rátérünk az elsajátítandó tananyagra mely csak érintőlegesen, vagy egyáltalán nem kerül elő a heti rendszerességű órákon. Ennél fogva a workshopok jellemzően olyan tudásanyagot biztosítanak, mely egyedülálló készségek megszerzéséhez segíthet hozzá. Az órák jellemzően nyújtással vagy könnyed levezetéssel zárulnak. Az egymást követő workshopok között hagyunk elegendő időt arra hogy a társaság tagjai közösen gondolhassák át a megtanult anyagot, élvezhessék és kipróbálhassák a frissen tanult mozdulatok izgalmát.

Vagabundo képek

Az eseményeinken készült képeket megosztjuk a közösség számára, hogy visszanézhessétek a legkellemesebb emlékeiteket az oldalon. Mosolyogj!

Vagabundo képek

Vagabundo videók

Alkalmakként különböző videó felvételek is készülnek az eseményeinken, ezek egy része a tanulást segíti elő, míg a másik felidézi az adott esemény hangulatát.

Vagabundo videók

Vélemény

Van egy ízig-vérig a táncnak élő, táncban élő Bálint nevezetű fiatalember, tele lelkesedéssel, hatalmas szaktudással a tánc terén, jó pedagógiai érzékkel megáldva, akiből süt a szeretet.

Kedves, Aki olvasod! A száraz tények: van egy terem, van egy oktató, vannak segítők, szól a zene, s megtanítanak táncolni. Ettől senki nem kap kedvet itt táncolni. DE, amit kapsz: van egy barátságos hangulatú házikó, benne egyik szoba táncolásra nagyon szépen kialakítva. Van egy ízig-vérig a táncnak élő, táncban élő Bálint nevezetű fiatalember, tele lelkesedéssel, hatalmas szaktudással a tánc terén, jó pedagógiai érzékkel megáldva, akiből süt a szeretet. Kedves, figyelmes, maximálisan figyel mindenkire. Észre sem veszed, és az egész órát végigmosolygod, annyira magával ragad ez az életöröm, miközben megtanulsz táncolni. Mindegy, hogy a párod nem tud, nem akar veled jönni, mert ő nem szeret táncolni. Nyugodtan jöhetsz egyedül is, mert a fent említett figyelmesség még arra is kiterjed, hogy segítőket szervez be, így mindig mindenkinek van párja az órán. A segítők (Bálinthoz hasonlóan) végtelen kedves fiatalok. És az sem baj, ha hozzám hasonlóan, Te magad már csak lélekben vagy fiatal. Itt a kor nem számít. Az itt élő hangulat ilyen kicsinyes dolgokat eltöröl.

De nekem nem kell hinni! Keresd meg Bálintot, próbálj részt venni az egyik óráján! A fentiekre magadtól is rá fogsz jönni! :-)

Kajári Márta

További vélemények

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)