Vagabundo események | Salsa Vagabundo

Vagabundo események

A Vagabundo közösség időről-időre programokkal és bulikkal áll elő. Ne maradj le!

Kirándulások

Az élet nem csak a táncról szól, a Vagabundok évente több közös kirándulást is szerveznek, amikor kikapcsolódhatnak vagy összejöhetnek a rég nem látott ismerősök.

Bulik

Igyekszünk a lehető legtöbb helyi bulit leszervezni azokban a városokban, ahol rendszeres Vagabundo tanfolyamok folynak, hogy a tanulóknak legyen lehetőségük az órákon kívül is tanulni.

Workshopok

Egy-egy hétvégén egész napos workshopokat tartunk a bulik előtt, hogy más táncstílusokba, vagy a magasabb szintű tánctechnikákba is belekóstolhassanak a Vagabundok.

Fesztiválok

Sokakat érdekelnek a nemzetközi fesztiválok, viszont egyedül körülményes és drágább az utazás és a szállás. Mi kisebb csoportokban járjuk a világ fesztiváljait.

Kirándulások és bulik

Azok számára akik a fesztivál hangulatot túlzsúfoltnak és erőteljesnek találják, számos kiváló lehetőség nyílik a kisebb közösségi szerveződések vagy tánchétvégék alkalmával.

A Salsa Vagabundo mindig szem előtt tartotta azt az igényt, hogy helyi bulikat szervezzen azokban a városokban, ahol az oktatások zajlanak. Ennek megfelelően időről-időre készülünk valamilyen bulival - legyen az tematikus nagyobb buli, vagy csak egy kis szombat esti kiruccanás.

Országos Vagabundo Party

Minden évben megrendezésre kerül ez a rendkívüli esemény, amikor az ország Vagabundói összegyűlnek és együtt buliznak.

Ilyenkor az összes Salsa Vagabundo diák és tanár egy fedél alatt éli át a tánc élményét. Ezeken a rendezvényeken lehetőségünk nyílik rá hogy megismerkedjünk a más városból érkező táncosokkal és együtt múlassuk át az éjszakát miközben új dolgokat tanulunk és fejlesztjük táncos készségeinket. A Salsa Vagabundo kiemelkedően fontosnak tartja a közösségformálást - egy összetartó közösség létrehozását. Új barátokra, ismerősökre, táncos társakra tehetünk szert így, lehetőségünk nyílik minél több partnerrel élvezni ezt a fantasztikus élményt amit a maga a tánc ad.

Érdemes ezekre a rendezvényekre időben regisztrálni, mivel ilyen módon kedvezményesebben juthatunk hozzá a belépőnkhöz és bebiztosíthatjuk helyünket az eseményen. Gyönyörű nők, sármos férfiak, kiváló zene és életre szóló emlékek teszik teljessé a rendezvényt. Az partyt minden évben több, mint egy hónappal a hétvége (mert ezek a bulik mindig hétvégéken vannak) előtt meghirdetjük, hogy legyen időnk összehangolni az eseményt az életünkkel.

Küldföldi fesztiválok

Közel végeláthatatlan a különböző színvonalon megrendezett fesztiválok sora, ahol a táncosoknak lehetőségük van a legelismertebb külföldi sztároktól tanulni.

Nemzetközi táncközösség

Bulik, etikett

Bulik alkalmával a táraságé és a jó hangulaté a főszerep. Vannak azonban írott és íratlan szabályok, melyek betartása nagy jelentőséggel bír a táncos eseményeken.

Bulik, etikett, fiesta!

Vagabundo Workshopok

Ezek a workshopok kiváló alkalmat biztosítanak arra hogy tudásunkat és technikákat a lehető legmagasabb szintre fejlesszük miközben remekül érezzük magunkat.

A hangulat magáért beszél ne hagyj ki egyetlen kínálkozó alkalmat sem! A Vagabundo workshopok alkalmával iskolánk tanárai tudásuk legjavát adva nyújtanak segítséget ahhoz, hogy nagy mértékben fejleszteni tudd képességeidet. És mindezt teszik úgy hogy a jó hangulatért garanciát vállalnak. A workshopok felépítése a következő: rendszerint bemelegítéssel kezdünk mely az adott stílust hivatott megalapozni. Ízületeket és izmokat bemelegítő gyakorlatok alapozzák meg t továbbiakban tanulandókat - mindezt megfelelő, dinamikusabb bemelegítő zenére.

Ezután általában rátérünk az elsajátítandó tananyagra mely csak érintőlegesen, vagy egyáltalán nem kerül elő a heti rendszerességű órákon. Ennél fogva a workshopok jellemzően olyan tudásanyagot biztosítanak, mely egyedülálló készségek megszerzéséhez segíthet hozzá. Az órák jellemzően nyújtással vagy könnyed levezetéssel zárulnak. Az egymást követő workshopok között hagyunk elegendő időt arra hogy a társaság tagjai közösen gondolhassák át a megtanult anyagot, élvezhessék és kipróbálhassák a frissen tanult mozdulatok izgalmát.

Vagabundo képek

Az eseményeinken készült képeket megosztjuk a közösség számára, hogy visszanézhessétek a legkellemesebb emlékeiteket az oldalon. Mosolyogj!

Vagabundo képek

Vagabundo videók

Alkalmakként különböző videó felvételek is készülnek az eseményeinken, ezek egy része a tanulást segíti elő, míg a másik felidézi az adott esemény hangulatát.

Vagabundo videók

Vélemény

Az órák alatt elfelejtem a hétköznapi problémáimat és feltöltődök energiával. A salsa egy hatalmas család, ahol az emberek nagyon nyitottak és mindig mosolyognak.

A tánccal középiskolában találkoztam először és rögtön tudtam, hogy nem szeretném abbahagyni. Néhány társas tánc kurzust követően találtam rá a kubai salsára, ahol a standard táncok kötöttsége után felszabadultságot és kreativitást tapasztaltam. A bemutató óra fantasztikus hangulatban telt és megéreztem azt a lendületet, amit ez a stílus adni tud. Az órák alatt elfelejtem a hétköznapi problémáimat és feltöltődök energiával. Sokat kaptam a salsától: jobb testtartást, nőiességet, önbizalmat és egy barátságos, befogadó közösséget. A salsa egy hatalmas család, ahol az emberek nagyon nyitottak és mindig mosolyognak.

Számomra nagyon fontos, hogy egy tánctanáron látszódjon, hogy szereti, amit csinál. Ne csak a lépéseket tanítsa meg, hanem adja át azt a hangulatot is, ami ehhez a stílushoz hozzá tartozik. A Vagabundonál ezt 100%-ig megkaptam. Bálint óráin nem lehet unatkozni, nagyon jól szórakozom és rengeteg tanulok táncról, zenéről és a társas kapcsolatokról. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki már táncol, vagy még csak most fontolgatja, hogy elindul ezen a hosszú, de élményekkel teli úton.

Fábián Kata

További vélemények

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)

Fő célunk a gyermekek igényes, minőségi szórakoztatása, tanítása, nevelése a zenén, játékon keresztül.

Pitypang Zenekar

Fő célunk a gyermekek igényes, minőségi szórakoztatása, tanítása, nevelése a zenén, játékon keresztül.

Műsorunk épp ezért interaktív, és a gyerekek részvétele nélkül nem is jöhetne létre. A Pitypang gyermekzenekar műsora túlnyomórészt saját szerzeményekből áll. Természetesen a fellépések alkalmával az örök érvényű gyerekslágerek, dalok sem hiányozhatnak. Ilyen például a Nád a házam teteje, vagy az Én elmentem a vásárba című népdalok.