Vagabundo események | Salsa Vagabundo

Vagabundo események

A Vagabundo közösség időről-időre programokkal és bulikkal áll elő. Ne maradj le!

Kirándulások

Az élet nem csak a táncról szól, a Vagabundok évente több közös kirándulást is szerveznek, amikor kikapcsolódhatnak vagy összejöhetnek a rég nem látott ismerősök.

Bulik

Igyekszünk a lehető legtöbb helyi bulit leszervezni azokban a városokban, ahol rendszeres Vagabundo tanfolyamok folynak, hogy a tanulóknak legyen lehetőségük az órákon kívül is tanulni.

Workshopok

Egy-egy hétvégén egész napos workshopokat tartunk a bulik előtt, hogy más táncstílusokba, vagy a magasabb szintű tánctechnikákba is belekóstolhassanak a Vagabundok.

Fesztiválok

Sokakat érdekelnek a nemzetközi fesztiválok, viszont egyedül körülményes és drágább az utazás és a szállás. Mi kisebb csoportokban járjuk a világ fesztiváljait.

Kirándulások és bulik

Azok számára akik a fesztivál hangulatot túlzsúfoltnak és erőteljesnek találják, számos kiváló lehetőség nyílik a kisebb közösségi szerveződések vagy tánchétvégék alkalmával.

A Salsa Vagabundo mindig szem előtt tartotta azt az igényt, hogy helyi bulikat szervezzen azokban a városokban, ahol az oktatások zajlanak. Ennek megfelelően időről-időre készülünk valamilyen bulival - legyen az tematikus nagyobb buli, vagy csak egy kis szombat esti kiruccanás.

Országos Vagabundo Party

Minden évben megrendezésre kerül ez a rendkívüli esemény, amikor az ország Vagabundói összegyűlnek és együtt buliznak.

Ilyenkor az összes Salsa Vagabundo diák és tanár egy fedél alatt éli át a tánc élményét. Ezeken a rendezvényeken lehetőségünk nyílik rá hogy megismerkedjünk a más városból érkező táncosokkal és együtt múlassuk át az éjszakát miközben új dolgokat tanulunk és fejlesztjük táncos készségeinket. A Salsa Vagabundo kiemelkedően fontosnak tartja a közösségformálást - egy összetartó közösség létrehozását. Új barátokra, ismerősökre, táncos társakra tehetünk szert így, lehetőségünk nyílik minél több partnerrel élvezni ezt a fantasztikus élményt amit a maga a tánc ad.

Érdemes ezekre a rendezvényekre időben regisztrálni, mivel ilyen módon kedvezményesebben juthatunk hozzá a belépőnkhöz és bebiztosíthatjuk helyünket az eseményen. Gyönyörű nők, sármos férfiak, kiváló zene és életre szóló emlékek teszik teljessé a rendezvényt. Az partyt minden évben több, mint egy hónappal a hétvége (mert ezek a bulik mindig hétvégéken vannak) előtt meghirdetjük, hogy legyen időnk összehangolni az eseményt az életünkkel.

Küldföldi fesztiválok

Közel végeláthatatlan a különböző színvonalon megrendezett fesztiválok sora, ahol a táncosoknak lehetőségük van a legelismertebb külföldi sztároktól tanulni.

Nemzetközi táncközösség

Bulik, etikett

Bulik alkalmával a táraságé és a jó hangulaté a főszerep. Vannak azonban írott és íratlan szabályok, melyek betartása nagy jelentőséggel bír a táncos eseményeken.

Bulik, etikett, fiesta!

Vagabundo Workshopok

Ezek a workshopok kiváló alkalmat biztosítanak arra hogy tudásunkat és technikákat a lehető legmagasabb szintre fejlesszük miközben remekül érezzük magunkat.

A hangulat magáért beszél ne hagyj ki egyetlen kínálkozó alkalmat sem! A Vagabundo workshopok alkalmával iskolánk tanárai tudásuk legjavát adva nyújtanak segítséget ahhoz, hogy nagy mértékben fejleszteni tudd képességeidet. És mindezt teszik úgy hogy a jó hangulatért garanciát vállalnak. A workshopok felépítése a következő: rendszerint bemelegítéssel kezdünk mely az adott stílust hivatott megalapozni. Ízületeket és izmokat bemelegítő gyakorlatok alapozzák meg t továbbiakban tanulandókat - mindezt megfelelő, dinamikusabb bemelegítő zenére.

Ezután általában rátérünk az elsajátítandó tananyagra mely csak érintőlegesen, vagy egyáltalán nem kerül elő a heti rendszerességű órákon. Ennél fogva a workshopok jellemzően olyan tudásanyagot biztosítanak, mely egyedülálló készségek megszerzéséhez segíthet hozzá. Az órák jellemzően nyújtással vagy könnyed levezetéssel zárulnak. Az egymást követő workshopok között hagyunk elegendő időt arra hogy a társaság tagjai közösen gondolhassák át a megtanult anyagot, élvezhessék és kipróbálhassák a frissen tanult mozdulatok izgalmát.

Vagabundo képek

Az eseményeinken készült képeket megosztjuk a közösség számára, hogy visszanézhessétek a legkellemesebb emlékeiteket az oldalon. Mosolyogj!

Vagabundo képek

Vagabundo videók

Alkalmakként különböző videó felvételek is készülnek az eseményeinken, ezek egy része a tanulást segíti elő, míg a másik felidézi az adott esemény hangulatát.

Vagabundo videók

Vélemény

Aki még nem találkozott Bálinttal és a Salsa Vagabundoval, annak feltétlenül pótolni kell ezt a hiányt. Ő maga a kubai életöröm, a táncos szenvedély.

Kedves latin szívű ismerősök és ismeretlenek!

Aki még nem találkozott Bálinttal és a Salsa Vagabundoval, annak feltétlenül pótolni kell ezt a hiányt.

Ő maga a kubai életöröm, a táncos szenvedély.

Az órái rendkívül élvezetesek, tele vannak humorral, játékkal, amelyekből rengeteget profitálhat minden salsázni tanuló. Szeretem az alapos, részletes tanítást, amit tőle kapok. Minden diákra külön odafigyel, mindenkinek segít. A partnereivel figyelmes, udvarias, még nézni is gyönyörűség, ahogy a hölgyekkel bánik. A táncot különböző stíluselemekkel színesíti.

Kihagyhatatlan élmény volt, amikor Noémivel táncolni láttam őket, mert nem csak a parkettet szántották fel- ahogy Noémitől hallottam ❤ -, hanem Bálint arca a lelkemet is megmelengette. Bátran mondhatom, hogy sóvárogva várok minden alkalmat, amikor tanulhatok tőlük.

Iller Zsuzsanna

További vélemények

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)