Videók | Salsa Vagabundo

Salsa Vagabundo Videók

Megismerheted azokat a táncstílusokat, amiket oktatunk, belenézhetsz a bulijainkba.

Salsa Vagabundo @ YouTube

2017

Salsa Vagabundo

Vagabundo promó videó, amit nyáron vettünk fel, hogy megmutassuk, milyen az, amikor valaki salsát táncol. Megpróbáltuk belevinni azt a hangulatot, amit a tánc ad és megmutatni azt az élményt, amit az alaplépéseken túljutva a salsa ad, amikor már csak a zene diktál.

2016

Tanárainkról készült videó, igazi timba csemege.

Így táncolnak a vérbeli Vagabundok a buliban. Tanárainkról készült videó, igazi timba csemege. Táncosok; Nagy Noémi, Markóth Bálint

1970

Salsa Vagabundo Bachata oktatás Tapolca 1. óra

Első dominikai Bachata óra a tapolcai Tamási Áron Művelődési Központban. A tapolcai Egészségfejlesztési Iroda és a SalsaVagabundo közös szervezésében. Az intenzív kurzus első foglalkozásának a résztvevők elsajátíthatták a bachata alaplépéseket.

Salsa Vagabundo Bachata oktatás Tapolca

Eljött az alkalom, amikor a tapolcaiak is belekóstolhattak a bachata alapjaiba. A Salsa Vagabundo és az tapolcai Egészségfejlesztési iroda közös szervezésében sajátíthatták el a résztvevők a bachata mozdulatait.

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél naprakész lenni, tippeket kapni? Iratkozz fel a hírlevelünkre, értesülj elsőként a Vagabundo eseményekről, workshopokról és a hamarosan induló tanfolyamokról. A csoportjainknak természetesen küldünk egyéb tippeket és know-howt is, ezeket az információkat a megfelelő Facebook csoportokban keresd. :)